TARFIES

Ens adaptem a totes les opcions

El funcionament de Corpòria es basa en la connexió amb els seus col·laboradors. Per aquest motiu, les tarifes no només depenen del servei que es contracti, sinó que també cal tenir en compte si es necessita el suport d’un d’aquests col·laboradors. Corpòria s’adapta a les necessitats del client, pel que fa a pagaments i terminis, sempre amb un preu competitiu i el més ajustat possible.

TARIFA PLANA

MENSUAL

Corpòria i el client marquen un preu fix mensual. Aquest preu inclou una feina concreta, prèviament pactada, durant aquest mes.

Exemple: gestió d’unes xarxes socials →  Entre dues i tres publicacions setmanals.

PREU PER HORA

HORA

Corpòria marca un preu per hora, i fa un pressupost aproximatiu en funció de les hores que caldrà dedicar en aquell projecte.

Exemple: redacció d’un discurs. Previsió d’hores → Previsió de preu.

PREU PER FEINA

PROJECTE

Corpòria ofereix un preu tancat per a una feina concreta, independentment de les hores que s’hi dediquin.

Exemple: disseny d’un logo corporatiu o elaboració d’una pàgina web estàndard.

Amb Assegurança de Responsabilitat Civil Professional

UNA ASSEGURANÇA QUE ENS PROTEGEIX A TU, CLIENT,
I A NOSALTRES, EMPRESA

Corpòria té contractada una Assegurança de Responsabilitat Civil Professional (ARCP) que ens cobreix tant a tu, client, com a nosaltres, empresa.

Està dissenyada per preveure possibles eventualitats, com ara errors professionals, negligències i difamacions, garantint la teva tranquil·litat i protegint Corpòria davant qualsevol imprevist relacionat amb la comunicació i el màrqueting.

Triar-nos significa confiar en una empresa que es preocupa pel teu benestar i que està compromesa a proporcionar els millors serveis amb responsabilitat i professionalitat.

Una raó més per triar Corpòria!

Obrir xat
Et puc ajudar?
Hola 👋
Com et puc ajudar?