Treballa la comunicació
del teu negoci

En ple segle XXI, la comunicació té un paper crucial en el dia a dia de les persones. També és vital en les empreses i les administracions i, per aquest motiu, cal treballar-la de la manera més professional possible. Els canals en què ens podem comunicar són molts: les xarxes socials, cada cop més presents; la imatge corporativa, que parla de nosaltres amb una sola imatge; la presència a la premsa, sempre positiva; la pàgina web, que cal tenir actualitzada; o la nostra botiga o oficina presencial, l’atenció al client no s’ha de perdre. 

Sigui de la manera que sigui, Corpòria t’assessora i treballa amb tu perquè la imatge que transmeti el teu negoci sigui professional, adequada al teu registre i amb el prestigi que mereix. Dedica-hi esforços, ja que els resultats (no sempre visibles al moment, ni tangibles) arriben, i l’èxit, millora o creixement, també!

Les nostres especialitats

Comunicació

CREACIÓ DE CONTINGUTS
PER A LES XARXES SOCIALS

Creació i gestió de continguts per les diferents xarxes socials, manteniment dels perfils, planificació i calendarització. Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, Youtube i Facebook.

DISSENY I IMPRESSIÓ
DE MATERIAL GRÀFIC

Disseny de material gràfic en format paper i digital: creativitats, revistes, il·lustracions, entre altres. Impressió en qualsevol format, material i suport.

ASSESSORAMENT DE
LA IMATGE CORPORATIVA

Assessorament de la presència corporativa del negoci o entitat en l’entorn on es desenvolupa: cartells, publicitat, material d’oficina, roba d’empresa, entre multitud d’opcions.

REDACCIÓ I CORRECCIÓ
DE TEXTOS ESCRITS I ORALS

Redacció acurada i adaptada al context comunicatiu de textos orals i escrits. Correcció a consciència de la llengua, l’estil i l’ortotipografia.

SESSIONS DE FOTOGRAFIA
I EDICIÓ DE VÍDEOS

Sessions de fotografia: equip d’una empresa, instal·lacions d’un negoci, productes d’una botiga, etc. Producció i edició de vídeos promocionals.

DESENVOLUPAMENT
DE PÀGINES WEB

Elaboració de portals web de diferent tipologia i format des de zero: domini, servidors, textos, imatges, documentació legal. Manteniment periòdic inclòs.

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS

Preparació d’actes públics i privats per tal de commemora aniversaris o fites important: tria del lloc, caràcter de l’acte, material corporatiu per a l’ocasió, etc.

RETOLACIÓ I VINILS
PER A VEHICLES I NEGOCIS​

Disseny i col·locació de vinils per a tota mena de vehicles, amb l’homologació per a la ITV. Muntatge de metacrilats, cartells i senyals, tant exteriors com interiors.

RELACIÓ AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Enviament i seguiment de notes de premsa, gestió de publicitat i publireportatges, i presència en reportatges del sector professional del client.

UNA ASSEGURANÇA QUE ENS PROTEGEIX A TU, CLIENT,
I A NOSALTRES, EMPRESA

Corpòria té contractada una Assegurança de Responsabilitat Civil Professional (ARCP) que ens cobreix tant a tu, client, com a nosaltres, empresa.

Està dissenyada per preveure possibles eventualitats, com ara errors professionals, negligències i difamacions, garantint la teva tranquil·litat i protegint Corpòria davant qualsevol imprevist relacionat amb la comunicació i el màrqueting.

Triar-nos significa confiar en una empresa que es preocupa pel teu benestar i que està compromesa a proporcionar els millors serveis amb responsabilitat i professionalitat.

Una raó més per triar Corpòria!

Obrir xat
Et puc ajudar?
Hola 👋
Com et puc ajudar?