T’ajudem amb
un procés cada vegada més burocratitzat

L’assistència jurídica ha esdevingut un servei fonamental per al bon compliment de la normativa en aspectes com la contractació pública o les subvencions. S’ha establert un marc regulador cada vegada més complex on sol·licitar una subvenció i cobrar-la és un tràmit massa burocratitzat. El mateix passa amb la contractació pública, on la Llei de contractes del sector públic ha establert una normativa inassumible pels actors amb menys recursos, siguin administracions, empreses o entitats.

Des de Corpòria et donem suport juridicoadministratiu en aquests dos aspectes per tal de treure’t de sobre aquesta càrrega administrativa. Confia en nosaltres i aconsegueix aquella ajuda que catapulti el teu negoci, o contracta a dues persones per donar un millor servei a la població.

Les nostres especialitats

Assistència juridicoadministrativa

ASSISTÈNCIA JURIDICOADMINISTRATIVA EN GESTIÓ DE SUBVENCIONS

Gestió de tot el procés de vida d’una subvenció: elaboració de la memòria, sol·licitud, execució, justificació i requeriments.

ASSISTÈNCIA EN
CONTRACTACIÓ PÚBLICA

ELABORACIÓ DE TOTA LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA
Plecs de prescripcions tècniques, plecs de clàusules administratives particulars, redacció de la resta de documentació necessària per a les licitacions.

SUPORT I ASSESSORAMENT EN TOT EL PROCÉS DE VIDA D’UNA LICITACIÓ
Gestió del perfil del contractant, actes de mesa, obertura de sobres, informes de valoració, entre altres.

GESTIÓ I ASSISTÈNCIA JURIDICOADMINISTRATIVA DURANT TOT EL PROCÉS DE VIDA D’UNA LICITACIÓ FINS A LA FORMALITZACIÓ
Elaboració de la documentació necessària per a concórrer en una licitació, presentació d’ofertes, comunicacions amb l’Administració, requeriments, entre altres.

Les nostres especialitats

Necessites un servei de comunicació?

Comunicació

Servei de comunicació integral sota la premissa d’oferir un contingut de qualitat i una estratègia marcada

Assegurança de Responsabilitat Civil Professional

Corpòria compta amb una Assegurança de Responsabilitat Professional per tal de donar garanties als clients, que estaran coberts en cas d’haver-hi algun conflicte.

UNA ASSEGURANÇA QUE ENS PROTEGEIX A TU, CLIENT,
I A NOSALTRES, EMPRESA

Corpòria té contractada una Assegurança de Responsabilitat Civil Professional (ARCP) que ens cobreix tant a tu, client, com a nosaltres, empresa.

Està dissenyada per preveure possibles eventualitats, com ara errors professionals, negligències i difamacions, garantint la teva tranquil·litat i protegint Corpòria davant qualsevol imprevist relacionat amb la comunicació i el màrqueting.

Triar-nos significa confiar en una empresa que es preocupa pel teu benestar i que està compromesa a proporcionar els millors serveis amb responsabilitat i professionalitat.

Una raó més per triar Corpòria!

Obrir xat
Et puc ajudar?
Hola 👋
Com et puc ajudar?